Agile Project Management обучение AgilePM

Agile Project Management обучение на най-виското професионално ниво, което можем да ви препоръчаме е новият онлайн курс на „Проджект Мениджмънт Академия“ PMA.bg Академията откри своето Agile Project Management обучение с пълна увереност и цели да създаде нови и истински проджект мениджмънт специалисти.

Вашият курс ще ви направи истински уверени професионалисти, защото цялото обучение е насочено към практиката. Вие ще имате истински проект, вашите ментори ще ви помагат и ще ви насочват винаги при нужда.

Agile Project Management обучение и курс на световно ниво

Запиши се за онлайн Agile project management обучение и курс още днес.

Agile Project Management обучение и курс

Курсът на „Проджект Мениджмънт Академия“ PMA.bg покрива цялостно обучение в Project Management със съвременни принципи и правила. Предлага ви най-практични инструкции от истински проджект мениджъри и специалисти в съвременното управление на проекти.

Agile Project Management обучение в България

Agile е слабо разбран проджект мениджмънт принцип и практика. Много се говори за това, но малко хора го разбират. Ето защо Академията обяснява ясно и на разбираем език на всички студенти философията и практиките на Agile културата и начина на работа.

Всеки project management професионалист ще получи специален сертификат от Академията, с който ще докаже своето напреднало обучение.

Нека сега за навлизащите начинаещи в тази сфера, да разкажем накратко какво е проджект мениджмънт.

Точно както при Agile Software Development, в малки раздели е завършен Agile проект. Тези раздели се наричат ​​итерации. При Agile Software Development например итерацията се отнася до един цикъл на разработка. Всеки раздел или итерация се преглежда и критикува от екипа на проекта, който трябва да включва представители на различните заинтересовани страни по проекта. Данните, получени от критиката на повторение, се използват за определяне на следващата стъпка в проекта.

Предимства на Agile Project Management обучението

Основното предимство на съвременното Agile Project Management обучение е способността му да отговаря на въпроси, тъй като те възникват по време на целия проект. Извършването на необходима промяна в даден проект в точното време може да спести ресурси и в крайна сметка да помогне за изпълнение на успешен проект навреме и в рамките на бюджета.

Научете още за Agile Project Management обучение в сайта на UXPD, който също обяснява модерните курсове.

Какво е Project Management в Agile контекста?

Методиката на Agile проекти разгражда проектите на малки парчета, които са завършени в работни сесии. Те протичат от фазата на проектиране до тестване и осигуряване на качество (QA).

Тези сесии често се наричат ​​спринтове, терминът за итерация, използван в един специфичен и популярен метод за разработка на Agile, известен като Scrum.

Спринтовете обикновено са кратки, текат през дни или седмици; обикновено са с продължителност две до четири седмици

Методиката Agile дава възможност на екипите да пускат сегменти след приключването им. Този график за непрекъснато пускане позволява на екипите да демонстрират, че тези сегменти са успешни.

Ако не са, бързо трябва да коригират недостатъците. Вярата е, че това помага да се намали вероятността от мащабни повреди, защото има непрекъснато подобрение през целия жизнен цикъл на проекта.

Как работи Project Management с Agile?

Agile екипи изграждат бърза обратна връзка, непрекъсната адаптация и най-добрите QA практики в своите итерации.

Те приемат практики като непрекъснато внедряване (CD) и непрекъсната интеграция (CI), като използват технология, която автоматизира стъпките за ускоряване на пускането и използването на продуктите.

Освен това Agile Project Management призовава екипите непрекъснато да оценяват времето и разходите, докато се движат през работата си. Те използват диаграми за скорост, burn down chart, за да измерват работата си. Графики на Гант и проектиращи етапи за проследяване на напредъка не се използват.

Agile Project Management не изисква присъствието или участието на ръководител на проекта (проджект мениджър). Ръководителят на проекта е от съществено значение за успеха при традиционните методологии за изпълнение на проекти.

Това е в Waterfall модела, където позицията управлява бюджета, персонала, обхвата на проекта, качеството, изискванията и други ключови елементи.

Ролята на ръководителя на проекта е разпределена между членовете на екипа.

Например, целите на проекта се определят от Product Owner, докато членовете на екипа разделят планирането, отчитането на напредъка и задачите за качество. Някои подходи Agile добавят други слоеве на управление на проекти.

Подходът Scrum, например, призовава за Scrum Master, който помага да се определят приоритети и да поеме проекта до неговото завършване.

Проджект мениджър ролята

Мениджърите на проекти обаче не са остарели в Agile Project Management. Много организации все още ги използват за Agile проекти – особено по-големи, по-сложни.

Организациите обикновено поставят тези ръководители на проекти в по-голяма роля на координатор, като собственикът на продукта поема отговорност за цялостното приключване на проекта.

Като се има предвид преминаването в работата от ръководителите на проекти към екипите на Agile, Agile Project Management изисква членовете на екипа да знаят как да работят по този нов начин. Те трябва да могат да си сътрудничат помежду си, както и с потребителите.

Те трябва да могат да общуват добре, за да продължат проектите. И те трябва да се чувстват упълномощени да предприемат подходящи действия в правилните моменти, за да бъдат в крак с графиците за доставка. Вижте и професионалното project management обучение и сертификат, описан в Productima.

История на Agile Project Management практиката

В 21 век се наблюдава бързо нарастване на използването на методологията на Agile Project Management, особено за проекти за разработка на софтуер и други инициативи на IT.

Въпреки това, концепцията за непрекъснато развитие датира от средата на 20 век. Придобива различни форми и се подкрепя от различни лидери през десетилетията. Например, съществуваше прототипиране на бързото итеративно производство (RIPP) на Джеймс Мартин.

Подход, който послужи като предпоставка за книгата от 1991 г. за бързо разработване на приложения и едноименния подход, RAD.

Scrum е специфична рамка за управление на Agile Project, която се развива през последните години. Тази методология включва собственик на продукта, който работи с екип за разработка за създаване на продуктово изоставане.

Също така се прави приоритетен списък на функциите, функционалностите и корекциите, необходими за доставяне на успешна софтуерна система. След това екипът доставя парчетата с бързи стъпки.

Project Management (проджект мениджмънт) обучение и курс за 300 лв

Проджект Мениджмънт Академия предлага своите уникални курсове и обучение по Project management срещу промоционалната цена от 300 лв. Тя ще се запази до края на 2019 година. Може би ще има промоции и през 2020 година, но по-добре да побързате да се запишете за вашето обучение.

Project Management Recourses and materials

The BVOP Certified Project Manager diplomaTHE BVOP CERTIFIED PROJECT MANAGER DIPLOMA
BEST PROJECT MANAGEMENT CERTIFICATIONS ONLINE

What are the best project management certification programs online for 2019 and 2020?

QUALITY CONTROL AND QUALITY ASSURANCE IN PROJECT MANAGEMENT AND AGILE PRACTICES

What are Quality control and quality assurance? These two topics have very similar terms but different practices and meanings. These subjects apply to…

WHO IS PROJECT MANAGER, RESPONSIBILITIES AND HOW TO BECOME A PROJECT MANAGER

Who is the project manager and how to become a project manager are two major and common questions? Most of the major Internet projects (we will use the example of a…

BEST PROJECT MANAGEMENT CERTIFICATIONS – AGILEPROGRAMMING.ORG

Some of the greatest project management certification programs for 2019 and 2020 are outlined in this report. We included…

AGILE PROJECT MANAGEMENT

Agile project management is widely used today and is the natural development of management practices. In the Everyday Project Management book by…

WHAT IS PROJECT MANAGEMENT?

What is a project management and who is the project manager? More exactly, what is a project? It’s a temporary effort promised to…

BEST PRODUCT MANAGEMENT TRAINING, CERTIFICATION & COURSES

A lot of Product Management Professionals have done a tremendous investigation and the concluding decision is the list we call the Best Product Management Training, Certification & Courses in…

PROJECT MANAGER, RESPONSIBILITIES, DEFINITIONS, AND PRACTICES

The project manager is the person who has the authority and responsibility for a project. It is the project manager’s job to coordinate, assist, and inform…

CHOOSING PROJECT MANAGEMENT SOFTWARE

Choosing Project Management Software is your first and initial important step. In the Everyday Project Management book, the author Jeff Davidson provides details about choosing project management software tools, why and…

LATEST MANAGEMENT EDUCATION NEWS AND ACTIVITIES IN THE PROJECT MANAGEMENT

As we already announced we have started project management certification activities and did some relations with regulatory organizations about management education and project management…

AGILE PROJECT MANAGEMENT CERTIFICATION

Agile project management certification is similar to the traditional classic PMP, PRINCE2, or any other Waterfall project management certification type but adding a focus on…

PM.MBA

PM.MBA is a global authority for project management certifications…

 

6 мнения за “Agile Project Management обучение AgilePM”

  1. Здравейте! Искам да попитам това обучение на какъв език е? На английски или български? Каква е продължителността на курса? Благодаря много! Поздрави
    Калина

  2. Здравейте! Споменатото обучение за Scrum Master ли е или за Project Management защото доколкото знам двете неща са съвсем различни. Споменавате Agile, но в Scrum ролята на проджект мениджъра се отхвърля и няма такава позиция. Моля за уточнение на тази неяснота. Мерси

  3. Ивелина, в днешно време нещата вече не са толкова различни. Agile Project Management обучението и оригиналното Scrum Master обучение са доста сходни и ако отделиш известно време да разгледаш темите и идеите, ще видиш, че всъщност всичко е едно и също, но всеки гледа да ти го представи по различен начин. Поздрави

  4. Здравейте! Днес съвсем случайно видях в Интернет офертата за същото project management обучение от статията, че скоро ще се предлага за всички български студенти със специално намаление и големи отстъпки. За жалост нямаше никаква друга информация. Потърсих на много места и сайтове, но за съжаление нямаше публикувани детайли. Искам да попитам каква би била цената на обучението, ако съм записан студент в Български университет? Много бих желала да се запиша в тази студентска инициатива! Благодаря!

  5. Здравейте, Спасова! Правилно сте се ориентирали! PMA.bg предлага своя курс за всички български студенти и ученици с много ниска такса. В сайта на Академията вече има публикувана информация и всички детайли. Моля погледнете сайта. Има информация за условията, цените, кой и как може да се запише и всичко останало. Поздрави!

  6. Здравейте! лекциите и учебника за който говорите в другата статия същите ли са като за този project management курс? Ще ми свършат ли работа те, защото вече подадох заявка да ми ги изпратите. Благодаря и поздрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *