Каравани под наем и къмпинг парцели с места до Искър с място за каравана близо до София

Каравани под наем и къмпинг парцели с места до Искър с място за каравана близо до София само за 83 лв на месец
Запазете своите къмпинг парцели на язовир Искър за вашата каравана под наем. Близо до София с уникална гледка с място за каравана близо до София само за 83 лв на месец.

Прекрасен къмпинг с парцели и места под наем за каравани до язовир Искър отвори врати. Вашата каравана ще има чудесен паркинг в чиста и красива гора. Ще се наслаждаване целогодишно на почивка близо до София в еко къмпинг с VIP парцели.

Каравани под наем и къмпинг парцели с места до Искър с място за каравана близо до София само за 83 лв на месец

Обади се бързо на телефон: . Има само няколко свободни места.

Всеки човек трябва да намери своето място, което да го превърне в своето ДЗЕН, което да го дарява с чист въздух, слънце и приятна среда, сред приятели. Затова реших да споделя своето прекрасно райско кътче, в близост до София с петима отговорни, усмихнати и добри хора, с които да създадем съседски отношения в прекрасната ми борова гора, със страхотен изглед, към прекрасния яз. Искър и Рила планина.

Парцел и място за каравана с лукс и всички условия

На всеки решил се да се установи при мен, ще му се предостави ток, вода, СОТ, паркинг, баня с тоалетна, както и място за игра за вашите деца с обособен кът и прекрасна слънчева поляна за плаж, партита и развлечения.
В боровата гора ще намерите страхотни километрови еко пътеки за разходка в гората, а за любителите на гъби е един малък рай. Има сърнели, рижки и масловки за всички, а покрай вас се разхождат фазани.

Вземете вашите деца и домашни любимци

Вашите деца ще се радват на чистота, красота и истински горски въздух. Ще може да доведете и вашия домашен любимец, който ще се радва да тича на воля, да поиграе с ново приятелче и да е с вас навсякъде до късна есен.
Изгледът към прекрасния яз. Искър спира дъха и ви подарява страхотни залези, водни развлечения и емоции.

За новия сезон сме обособили място с излаз на вода, където ще има условия за любителите на водните спортове, като ще може да се ползва само от наемателите.

Удобството е в това, че няма нужда след края на всеки сезон да местите вашата каравана и да търсите място за подслон. Дори и зимата можете да бъдете спокойни и от ранна пролет. Ще можете да се наслаждавате на слънцето, чистия въздух и природата във вашето местенце в прекрасната борова гора.

За вашата лодка също ще се погрижим и ще я подслоним за зимния сезон. През пролетта ще я подготвим дружно и пуснем на вода, та дори имаме и капитан „ под ръка”.

Дървена къща, бунгало или каравана

Можете да се настаните с дървена къщичка или каравана, като задължително трябва да подхождате отговорно. Да сте добросъвестни стопани и да се грижите вашето място да е добре стопанисвано. Така ще създадем една сплотена общност. Ще си помагаме и ще се чувстваме всички „като у дома си”.

Цена на парцел с място за каравана за една година

Цената за една календарна година е 1000 лева на каравана. Всеки клиент ще има собствен електромер с личен отчет. Задължително лично дистанционно за СОТ, достъп до вода, баня с тоалетна, както и до всички обществени части. Това включва детски кът, паркинг и полянката за плаж и развлечения.

Всеки наемател ще има сключен едногодишен договор. Ние ще се погрижим за вас с отношение и отговорност. Искаме да се чувствате спокойни, обгрижени с внимание към всяка ваша забележка.

До „Слънчевото място” се стига по чист и асфалтиран път, посока гр. Самоков само на 35 километра от София. Също така, за удобство в непосредствена близост до вас има и ресторант. Мястото е подходящо за ползване до края на ноември. Къмпинга е със страхотен южен, топъл и слънчев склон. До късните последни слънчеви дни е приятно и свежо.

Спокойствието и чистия въздух трябва на всеки да са приоритет за това заповядайте да създадем нашето Дзен място.

Условия

 • Ток: Да
 • Вода: Да
 • Тоалетна: Да
 • Баня: Да
 • СОТ: Да
 • Договор: Да
 • Ограда: Да

Локация

 

8 мнения за “Каравани под наем и къмпинг парцели с места до Искър с място за каравана близо до София”

 1. Здравейте.
  Има ли още свободни места?
  Караваната моя ли трябва да бъде или вие давате каравани под наем?
  За сезон 2021 лятото ще работите ли?
  Цените същите ли са? Много къмпинги вдигнаха цените.

 2. Здравейте, Илияна!
  Има свободни места, да. Все пак сезонът в момента не е започнал и няма прилив на хора. Зима е още 🙂
  Караваната трябва да си е ваша, да.
  Ще работим тази година, да.
  Не планираме никакво увеличение на цените. Не желаем да подхождаме като например друг собственик на къмпинг който би се възползвал от ситуация, само и само, за да покачи цените.

 3. Здравейте, мястото ви изглежда магическо и прекрасно, но номера който сте дали е грешен. Това е моят 0877270158.

 4. Здравейте, това изглежда на най-прекрасното и магическо място, много бих се радвал да дойда, но номера който се оставили е грешен. Моля, обадете ми се, 0877270158, поздрави!

 5. Здравейте,
  Има ли свободни места за каравана на вашият къмпинг.
  Моля за актуален телефон за връзка с Вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *